1. Hjem
  2. Om oss

Lastebil i fart på kvelden

Om oss

Opplæringskontoret for transportfag i Trøndelag SA er en samvirkeorganisasjon som eies av 206 transportrelaterte bedrifter i Midt-Norge. Om du ønsker bli medlem kan du lese mer her.

  • Våre hovedoppgaver er å rekruttere lærlinger til medlemsbedriftene, gi veiledning til lærlingene, samt å skaffe nye lærebedrifter og læreplasser til alle de flotte ungdommene. 
  • Sammen med bedriftene kvalitetssikrer vi lærlingenes arbeidsdager, og sørger for at opplæringen følger kravene i læreplanen.
  • Opplæringskontoret for transportfag jobber dessuten aktivt med markedsføring av transportbransjen blant ungdom og i samfunnet for øvrig.
  • Opplæringskontoret for transportfag holder også kurs for transportbransjen. Vi er Trøndelags største leverandør av etterutdanning for yrkessjåfører.

Ta gjerne kontakt med oss

Opplæringskontoret for Transportfag Trøndelag er tilgjengelig på chat slik at du lett kan få tak i oss. Foretrekker du heller å kontakte oss på epost eller telefon kan du selfølgelig også gjøre det. Er det noe som haster anbefaler vi at du ringer, så gjør vi så godt vi kan for å rask gi deg svar på det du lurer på.

950 03 766 Kvenildmyra 5, 7093 Tiller
kart_lokasjon_olkt.jpg

Ansatte

Vil du bli yrkessjåfør?

Liker du å være fri og selvstendig? Fikser du tungt ansvar? Vil du komme raskt
ut i en sikker jobb med god lønn? Da passer du godt til å bli yrkessjåfør.

Les om å bli yrkessjåfør