1. Hjem
  2. Utdanninger

Lærling poserer på siden av lastebil

Store muligheter og garantert jobb

Opplæringskontoret for Transportfag Trøndelag tilbyr fagutdanning som yrkessjåfør, logistikkoperatør, gjenvinningsoperatør og i kran- og løfteoperasjonsfaget.

I transportbransjen kommer du raskt ut i jobber der du får mye ansvar, frihet og selvstendighet. Faglært arbeidskraft er etterspurt i bransjen, og du får store muligheter til å utvikle deg videre – hvis du vil.

Les mer om utdanningene våre nedenfor, og ta gjerne kontakt med oss via chat på denne siden, epost eller telefon.

Dette er våre utdanninger

Yrkessjåfør 

Faglærte yrkessjåfører er etterspurt over hele Norge, og jobbmulighetene er mange og varierte. Her kan du lese mer om hva utdanningen og arbeidsdagene inneholder.

Les mer her

Logistikkoperatør

Uten logistikkoperatører stopper Norge! Terminalarbeid har på få år endret seg fra tunge løft til bruk av moderne teknologi som gjør jobben lettere og mer effektiv. Det er gode muligheter for kloke hoder og raske hender. En interessant karriere som bokstavelig starter på gulvet og fører deg dit du vil og evner.

Les mer her

Gjennvinningsfaget

Som gjenvinningsoperatør har du ansvaret for å ta hånd om avfall på en mest mulig økonomisk og miljøvennlig måte. Gjenvinningsoperatører kan jobbe i både private og offentlige avfallsmottak, og i gjenvinningsbedrifter.

Les mer her

Kran- og løfteoperasjonsfaget

Om man ønsker å bli kranfører er den vanligste veien å gå VG1 Teknologi- og industrifag produksjon første året, for så å gå over til VG2 Transport og logistikk andre året. Etter å ha gått Transport og logistikk kan man søke seg inn som lærling i Kranfaget.

Les mer her